En solig dag i Linköping och ölprovning.

Product Information

Efter en sådär bra upplevelse på Storan i Linköping, där vi åt Räk & -kräftsmörgås med ett glas rosé och en Caesarsallad som innehöll något suspekt vilket gjorde att den inte gick att äta upp eller ens betala för. Slutade rundvandringen på balkongen i form av ytterligare en ölprovning. The Legendary Duff Beer fick inleda den.

The Legendary Duff Beer. Ljus lager som smakar mer än vad jag har kunnat föreställa mig, dock inget storartat, men ändå går inte historien om detta öl obemärkt förbi. Hell Simpsons! Snabb betyg: DDD

Flying Dog´s Gonzo – Imperial Porter. Enda skillnaden mot tidigare provning är att jag då drack den kallare, vilket i denna provningen resulterar i att jag i smaken finner mycket söt lakrits, typ lakritspipa. Ni som är svenskar förstår vad jag menar med det. Läs även min tidigare recension Snabbt betyg: DDDD

Flying Dog – Doggie Style – Classic Pale Ale. Ja här är det som jag skrev tidigare i min recension, mycket trevliga citrustoner i doften och otroligt mycket humlebeska i den långa eftersmaken. Snabb betyg: DDD+

Flying Dog – Snake Dog IPA – India Pale Ale. Ingen större skillnad från tidigare provning, se tidigare recension.

En kommentar till “En solig dag i Linköping och ölprovning.”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Mattias Dahlström and Mattias Dahlström, Dan Hvitman. Dan Hvitman said: The #beer #tasing is up again http://bit.ly/baC0x9 Please RT and follow the results. The Legendary Duff Beer is firts out :) [...]

Kommentera

*