Skäm bort dig själv!

Product Information

Gör som jag när du fyller år. Skäm bort dig själv och köp dig en Champagne. Det har jag gjort och jag har hämtat den precis från systembolaget, då det var en produkt på beställningssortimentet.

Jag har köpt Lanson Extra age, och njuter av dess skönhet samtidigt som jag sitter på balkongen och läser senaste numret av Världens Viner som damp ner i brevlådan idag. Tyvärr kommer jag inte att öppna den idag utan kommer att vänta till något mer passande tillfälle. Då kommer jag även att delge er mitt tycke i form av en recension.

/ D. Hvitman, Sommelier.

3 kommentarer till “Skäm bort dig själv!”

  1. Jimi Wikman skriver:

    Ser gott ut…nästan så jag skulle tänka mig att smaka, men bara nästan ;)

  2. Kycklingtand skriver:

    … och till mindre högtidsdagar, som namnsdagar och kyndelsmässodagar och sånt räcker det med en flaska Rotari Rosé.

  3. admin skriver:

    @Kyklingtand, Jag kan bara hålla med. Rotari Rosé är helt klart ett bubbel som passar bra till andra dagar än att skämma bort sig själv på sin födelsedag. Har gjort een recension om just Rotari rosé som jag inte har hunnit lägga upp, men det kommer. Kul att du lämnar en kommentar. / D. Hvitman

Kommentera

*