Kampanjen ”Change lådvin 2010″

Product Information

Gör som många redan har gjort.

Gå med i gruppen ”Change lådvin 2010″  på Facebook och stöd kampanjen om att få konsumenterna att köpa flaskvin istället för Bag-in-box. Den 3 september är utlyst till att vara en Bag-in-box fri dag. Man vill med kampanjen få konsumeterna medvetna om den riskfyllda konsumtionen som BIB ger oss. I juli i fjol var konsumtionen så stor att vi svenskar drack 4liter vin i sekunden per person.

Visste du att lådvin står för 60 procent av Systembolagets vinförsäljning? För att förbättra vinkulturen i Sverige, har jag därför startat kampanjen CHANGE LÅDVIN 2010. Den ifrågasätter bag in boxens uppmuntran till överkonsumtion och hyllar det riktiga lådvinet: bottles in box! Bli en del av rörelsen och bidra till en bättre svensk vinkultur!

Vi ses!
Mark Majzner
Vin– och matälskare

Text och material är hämtat från hemsidan www.ladvin.nu

/ D. Hvitman, Sommelier.

Kommentera

*