Wines and Spirits + Resman = dryckesresor

Product Information

Idag har jag och Resman i Falun inlett diskussion om hur man kan gå vidare för att skapa trevliga resor med dryck som resmål.

Jag skulle därför vilja ha er hjälp att reda ut vart man vill åka för att njuta av resa, dryck, historia och arkitektur? Vad får det kosta, hur många dagar skall resan innehålla? osv. Jag är intresserad av era svar då tanken är att en vinresa till våren skall presenteras. Vart det blir av är lite beroende på hur ni svarar. Men tanken är att vi även skall arrangera resor till Skottland för att botanisera i Whiskyns värld. En tripp till Cognac och njuta av det ädlaste av druvdestillat. Kanske till Portugal för att prova portvin eller madeira. Varför inte till eleganta Bourdeaux och dess slott, för att därifrån ta en tripp ut till kusten och äta färska ostron.

Helt enkelt! Vi behöver er hjälp för att sätta ihop rätt sorts resa till bästa möjliga pris, samt veta vart just ni skulle vilja resa.

Ni kan kontakta mig på följande sätt.

Mail: dan@winesandspirits.se

Facebook: Winesandspirits.se

Mobil/SMS: 070-3244992

/ D. Hvitman, Sommelier.

Kommentera

*