Alkohollagen sätter käppar i hjulet för Min Vinkällare!

Product Information

Utvecklingen för Min Vinkällare är i full fart!

Här kan ni tjuvkika på skärmdumpar, dock kan slutprodukten se något annorlunda ut.

Efter gårdagens möte med Johan x 2 som är två av fyra i utvecklandet av den kommande virtuella ”Min Vinkällaren” på nätet. Det har helt klart tagit fart med att många importörer har visat sitt intresse för att lägga upp sina artiklar i databasen. Vilket kommer att göra det lättare för oss användare att hitta just det vin man har köpt via systembolaget för att sedan uppdatera sin egna vinkällare. Det har helt klart utvecklats till ett mycket intressant verktyg där man likt Facebook och andra sociala medier kan visa information om vilket vin man har i sin kyl eller källare. Man kommer även att kunna knyta kontakter och vänner till sin sida. Det kommer även att vara en inspirationskälla för att kunna kombinera mat och vin, men i framtiden även andra drycker som whisky, cognac, rom osv. Det enda som stoppar från att helt kunna släppa produkten är den nya alkohollagen som inte är riktigt klar och som är svårtolkad. Man säger att man hoppas kunna lansera i februari 2011, istället för 1 november 2010 som var det första datumet för lanseringen.

Följ deras utvecklingsresa via deras Blogg eller Facebook

Killarna bakom detta är:

Johan Wendborg – Projektledare

Johan Carlsson – Geniet

Robert Pihl - Sales & Promotions

Markus Nanck - Art Director

Tänk att få ordning på en röra som denna. Få information om just det vin som du köpt, men även kanske få tips om liknande eller viner från samma region, land och producent.

Jag önskar grabbarna lycka till och väntar spänt på att få testa det.

/ D. Hvitman, Sommelier

En kommentar till “Alkohollagen sätter käppar i hjulet för Min Vinkällare!”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Dan Hvitman, Dan Hvitman. Dan Hvitman said: Alkohollagen sätter käppar i hjulet för Min Vinkällare! http://t.co/jv9OXAY via @was_sommelier [...]

Kommentera

*