Mat & vinprovning i helgen

Product Information

-Helgens provning är under kontroll!
Vi börjar med att prova en blanc de blanc & ett rosé bubbel, kan inte avslöja ngt ännu, i och med att det är en blindprovning. Till det äter vi en gravlax canapé & en liten skagentoast. Sedan kommer vi att prova två st Pinot Noir, en från Bourgogne & en från Nya Zeeland, allt för att kunna känna skillnaderna mellan gamla och nya världen. Till det äter vi lättgrillad strutsfilé med tryfferad sparris risotto & en balsamicosky. Till desserten som är vit chokladpanacotta med melon & hallongranité kommer vi att prova en muscat från cypern :) . Jag kommer att fota denna provning, vilket gör att jag kommer att redovisa den på hemsidan senare.

Tack till Christian di Luca på Enjoy Wine för hjälpen med produktinformation.

Återkommer med provningssvar och bilder från provningen.

Trevlig helg alla livsnjutare!

/ Dan Hvitman, Sommelier

Kommentera

*